FOLLOW US ON:

ontdek je levensdoel

Premium WordPress Themes

herken je?
– Mijn werk is een sleur (geworden)
– Ik leef niet volgens mijn passie
– Ik wil de dingen wel anders, maar wat wil ik dan?
– In plaats van passie voel je stress. Het wordt allemaal wat teveel.
– Je weet gewoon dat je nog niet bezig bent met die dingen die er echt toe doen, waar jij blij van wordt.
of wil je?
jouw levensmissie leren kennen
meer gaan doen met jouw talenten

Helderheid
Stel je voor dat er meer helderheid komt, dat je weet wat je wil, dat je voeling krijgt met jouw passie, dat je meer de dingen kan gaan doen waar jij blij van wordt…
Wanneer jouw levensdoel duidelijk is voor jou kan je makkelijker meer bereiken. Je weet wat je wilt. Vanuit dat weten wordt het plots ook makkelijk om te gaan kiezen. Kiezen voor werk dat bij jou past, of nét dat accent gaan leggen waardoor jouw werk plots een andere waarde krijgt. Ook privé krijg je nu helderder wat echt belanglijk is voor jou. Je wordt doelgerichter en meer geïnspireerd.

Premium WordPress Themes

Leven of geleefd worden…
Hoezo is dat dan belangrijk om een levensdoel te hebben?
Uit onderzoek nochtans blijkt dat mensen die hun leven als zinvol ervaren tevredener zijn, en meer positieve gevoelens hebben. Wanneer mensen op het einde van hun leven de balans opmaken hebben ze meestal spijt dat ze niet de moed hebben gehad om hun eigen leven te leiden, ipv dat wat anderen van hen verwachten.

Geldt dit ook voor jou? Wordt jij ook opgeslorpt door het dagelijkse leven? Heb jij nog tijd om stil te staan bij jezelf en wat jij wilt? Durf je nog wel te kijken naar jouw dromen? Ons alledaags leven nodigt ons daar natuurlijk niet echt toe uit. Eerst is er het werken, koken, zorgen voor kinderen,… en op het einde van de dag ben je moe en kijk je nog wat tv en de dag is om.
Hoelang is het geleden dat jij jezelf de vraag stelde “wat zijn mijn dromen”, “wat wil ik nog in mijn leven”?
Als we zelf niet weten welke richting we willen uitgaan, worden we meezogen door het leven in plaats dat we zelf keuzes hebben.
Stel je nu eens voor dat je in een bootje ronddobbert op de zee. Je weet niet waarnaartoe en afhankelijk van de wind, van de stroming drijf je af naar waar de zee jou brengt. Dit lijkt niet meteen een beeld waar ik blij van wordt.
Zo is ook het leven. Of je geeft zelf richting aan je leven, of je drijft af.

Coachtraject: Ontdek je levensdoel
Stel je dan voor dat je terug op de zee in je boot zit, maar nu met een doel, een richting. Dat je de kaarten ergens aan boord zoekt, een kompas, een goede moter en goed gezelschap; en dan opnieuw vertrekt. Dat lijkt mij alvast een véél leuker beeld.
Dit is een prachige verandering waar je voor staat. In contact komen met je levensdoel en met ondersteuning de stappen zetten op jouw levenspad!
Ontdek in het aanbod hoe je dichter bij je eigen levensdoel komt. Om terug te komen bij het beeld van het leven: vanaf nu krijg jij zicht op jouw richting en krijg jij het kompas in handen.

“dromen zijn bedrog, behalve die waar je werk van maakt” huub van zwieten

Aanbod:
1. gratis E-boek “ontdek je levensdoel”
2. individuele coaching “ontdek je levensdoel”