FOLLOW US ON:

algemene inschrijvingsvoorwaarden yogalessen

Deelname aan de activiteiten betekent akkoord gaan met deze algemene voorwaarden.

Door je akkoord te verklaren met de algemene voowaarden verklaar je je ook akkoord met de privacy statement.
Door je akkoord te verklaren met de algemene voorwaarden geef je ook aan dat je de veiligheidsaspecten doorgenomen hebt en akkoord gaat.

kosten en annulatie

Niet gebruikte lessen worden niet terugbetaald, en kunnen ook niet doorgeschoven worden naar volgende lessenreeksen
Bij inschrijving verbindt je je voor de reeks en is restitutie van lesgeld niet mogelijk
Ingeval dat een les geannuleerd word door bevoorbeeld ziekte van de lesgever wordt die later terug aangeboden, typisch de week volgende op de laatste les van de reeks

Eigen verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid:

Hou altijd rekening met je eigen grenzen en raadpleeg ingeval van twijfel je behandelende arts. Heb je gezondheidsklachten (hoge/lage bloeddruk; epilepsie, hartklachten, evenwichtsstoornissen, oog, rug, knie, schouder, nek problemen; enz of maak je gebruik van medicatie stem dan zeker af met je behandelende arts of kinesist om af te stemmen als yoga geschikt is voor jou en waar je eventueel dient op te letten.

Je bent ook welkom om vragen te stellen voor of na de les, of via mail . Vaak zijn er ook aanpassingen mogelijk die je helpen om veilig en aangepast yoga te beleven.

Je volgt wel de lessen op eigen verantwoordelijkheid. Je blijft ten allen tijde verantwoordelijk voor jouw fysiek, emotioneel en mentaal welzijn. Vreugdevolleven kan niet aansprakelijk gesteld worden voor blessures of ongemak.
De aansprakelijkheid van Vreugdevolleven is steeds beperkt tot het bedrag der uitkering van zijn verzekeraar.

specifiek online lessen:

kan je er een les niet bijzijn, dan kan je je les alsnog inhalen tot en met de dag (op het tijdstip dat jou het beste past) volgend op het lesmoment. Dit kan je eenvoudig doen door een mailtje te sturen.

specifiek groepslessen in de locaties te Denderbelle of Lebbeke

Kan je er een les niet bijzijn, dan mag je iemand in jouw plaats laten invallen. Je kan, mits aanvraag, en mits er plaats is, evt inhalen in dezelfde week bij een andere les in denderbelle of lebbeke.

Ingeval van overmacht (vb Corona) kunnen de lessen tijdelijk worden geschrapt. In een later stadium worden deze weer hervat en heb je recht op je resterend aantal opeenvolgende beurten.